sick

My body's working against me. Var en kortis i skolan för att se Joys min när alla satt i klassrummet med kalashattarna och lite kakor och mina rosa muffins. Priceless! Sedan började min hals att tjocka sig, typ som att jag satt något enormt i halsen men som sedan försvunnit.

Så nu sitter jag hemma och jag undrar varför det inte sänds några bra program mitt under dagen på vardagar?? Tänk hur många som är sjuka/arbetslösa/lata som tittar på tv under den här tiden, vad ska vi göra...? Typ bra tecknade serier och chicklitfilmer skulle sitta fint! Fast om en kvart kommer Top Model, aldrig fel med lite galet Tyra Banks-hysteri.


gunvald

Jag har märkt att min blogg är väldigt osammanhängande. Sådan blogg, sådan tjej, kanske.


sixty years from now

Befinner mig just nu i period där jag drömmer mardrömmar varje natt. Då vaknar jag antingen med blöta kinder, bultande hjärta eller att jag är beredd att fly.

I natt hade jag en stalker som var fullkomligt besatt av mig. Jag var och åkte skidor i Vilsta med några okända kompisar och vi hade gamla 80-tals overaller och raybans. Vilsta hade förvandlats till ett stort turistpopulärt skidställe där det kryllade av folk fastän jag tror att det var sent på kvällen/natten.

Trots att det var så mycket folk så hittade min stalker mig och skjöt mig en gång i bröstet (vet ej vad som hände sen), men efter ett tag var jag tillbaka i backen och åkte skidor igen. Det fanns ett omklädningsrum längre bort där jag stod och bytte om när han kom in. Han hotade att skjuta mig ännu en gång, och trots att omklädningsrummet var fullt av tjejer, så var det ingen som verkade reagera eller försökte ringa polisen. Men polisen kom i alla fall (haha) och då sköt stalkern mig i huvudet fast det var en dålig kula som fastnade precis innan hjärnan, hahaha.

Det slutade med att det blev lite likt Millenium-trilogin när han rymde från psyket, efter att ha blivit tillfångatagen och dömd, sökte upp mig och visste PRECIS vart jag var och pistolhotade mig så att han kunde få ha en "myskväll" med mig. Det var ganska läskigt.

Har hört att mardrömmar är ett tecken på att bra saker kommer att inträffa, så hoppas att det är mödan värt!

borde sova

No, någon har spotat (nej, inte spottat på mig) mig på väg ut från Amandas hus iförd skinnjacka och kalsonger (igen, detta börjar bli en vana). Detta är fan värre än paparazzi, måste jag börja ta på mig kläder varje gång jag ska hem från Amanda nu eller??

Och nu skrev Axel att det inte var någon som hade sett mig, så nu kan jag fortsätta med det hihihi

Har annars ypperligt trevliga konversationer på facebook, så hej då!

candle in the wind 1997

Lyssnar på gamla Elton John-låtar (lyssna på Border song, Tiny dancer och Your song) samtidigt som jag försöker samla ihop massa fakta om Ovidius. Rätt soft söndag.

Igår kväll var en lite halvknäpp lördag, just the way I like it. Kycklingfilé och pommes frites från Johans frys, konstiga konversationer, en ruggig nattpromenad och spritpennkrig, eller ja, egentligen krig med allt, vattenkrig och hushållspapper överallt.

update

Haha, kom att tänka på Bosse när jag skrev "aight" (vem gör inte?), och på senaste klassrådet skulle vi räkna hur många gånger han sa det och det är typ två gånger efter varje konstaterande, fast det första är högre och det
andra är som ett litet eko. Fullständigt nödvändig fakta för folk som inte har någon aning om vem Bosse är. MEN

Igår var jag med klassen och simmade i badhuset vilket var asskönt, men något MYCKET OLYCKLIGT hände sedan.... Efter att vi bastat så tog jag upp min väska och jag hade lagt mobilen ganska dåligt så den ramlade ner på duschgolvet som inte är som ett vanligt golv utan har typ massa "bulor". Resultatet: en stor fucking jävla repa. Och en mycket ledsen Linda. Hade tänkt att jag aldrig skulle skriva några smileysar i mina inlägg, men nu måste jag bryta det: :(

sunday bloody sunday


Den som uppfann webcamen är nog både älskad och hatad. På bilden är i alla fall jag, min drömfångare, lite av trumsetet, snedtaket och min fotovägg

Jag har börjat gilla söndagar av någon anledning. Denna dag som förut var ångestfylld har förvandlats till något fridfullt. Knas.

sir duke - stevie wonder
bad side of the moon - elton john
when you were young - the killers
starlight - muse

update

Har börjat träna fotboll igen och det är så fruktansvärt skönt att bli alldeles slut i hela kroppen. Känner mig så nöjd och lycklig efter varje träning för att jag börjar komma i form. Nu ska jag strax bege mig in till stan för en fika med Amanda, vi ska försöka komma på ett bra sätt att gestalta Ovidius och analysera Hamlet. Normala tonåringar?

soooo true

haha i love mylifeisib.com

"The IB Commandments
1. Thou shall not sleep
2. Thou shall not have a social life
3. Thou shall not fail
4. Thou shall procrastinate
5. Thou shall obsess
6. Thou shall ask too many questions
7. Thou shall over-commit
8. Thou shall flaunt your nerdiness
9. Thou shall use sparknotes
10. Thou shall lack common sense
11. Thou shall over write"

"I regularly argue with my boyfriend on whether IB or AP is better. Even though half the time I am complaining about my course load I would still defend this program to my dying breath."

"Today my teacher said that Pi was 3.15. The entire class LOLed."

trögt

Jag  är trött. Tjugo över fyra i morse vaknade jag till av att min hjärta bankade hårt mot bröstet. Jag minns direkt min mardröm, bl a Amanda som skulle gå nerför trapporna till tågstationen, såg någon galen man som tydligen var besatt av henne och efter det följdes en lång och ganska panikartad flykt. På senaste tiden har jag drömt väldigt mycket mardrömmar, speciellt att jag flyr från saker. Vet inte vad det tyder på, någon som kan tolka drömmar?

Hur som helst, klockan var tjugo över fyra och efter det kunde jag inte somna om, blir galet irriterad på sådant. Låg vaken och mindes lite andra drömmar från natten, bl a att jag och några till åkte med Emil till Kina. Det var lite knäppt, jag skulle försöka beställa en glass med jordgubbssmak från en gubbe som var totalt ospråkkunnig. Jag ritade en jordgubbe på en servett, vilket måste varit ganska dåligt ritat eftersom han frågade: "tomato?". Ja, det var en ganska trög och tråkig dröm.

Nu sitter jag i alla fall och jobbar matte och jag blir bara sur och irriterad. Måste bara tala om att jag inte bara läser a-matte, utan en blandning av a,b och c och just nu är det väldigt jobbigt eftersom jag ingenting är logiskt utan bara knäppt och random. Någon kunnig själ som fattar hur man ska räkna ut detta?

D___________Y_______C
|                     |            |
|                     |            |
|                     |            |
|                     |            |
|                     |            |
|____________|_______|
A                   X            B                   

ABCD is a rectangle in which AB= 21 cm. The square AXYD is removed and the remaining rectangle has area 80 cm^2. Find the length of BC. Något är knas

read, learn - and don't try this at home

Det här kan vara den största krisen som jag någonsin varit med om. Eller i alla fall top fem.

Det började med att min utväxt på senare tid fått ett eget liv och jag tänkte göra något åt det genom att bleka utväxten hemma. Och här börjar problemet. Hemmablekningar är, som ni kanske vet, en ibland ganska farlig sysselsättning. Jag har testat detta ett antal gånger och alla dessa gånger så har det inte varit något problem- förrän nu. Jag gjorde ett välkänt misstag och tvättade ut färgen för tidigt. “Wooooohps!” tänker ni. Jag snarare skrek det. Färgen kunde liknas med kattpiss och jag bombade håret snabbt som satan med en massa silverschampo.

Jag kan inte uppdatera er om läget nu för jag vågar inte titta hur håret ser ut. Det är uppvirat i en turban nu och jag misstänker att jag aldrig kommer att ta av mig handduken. Får gå så här till skolan imorgon, kanske föralltid.

Faaaan, dumma hemmablekning, varför luras jag alltid av dina förpackningar av blondiner med perfekt hår?


oh boy - duffy


Cambild i bilen på väg hem från Arholma i somras

Det var helt sjukt vilka vårkänslor jag fick när jag var ute! Solsken i blick och slask som ville smälta bort under mina fötter. Nu höll jag på att skriva massa känsliga och töntiga saker om våren, men det är så fullkomligt vackert! Någon som vill ha picknick med mig när våren väl börjat komma?

worrrk out

Galet, det är plusgrader ute!! Nu blir det ut och springa för min del. Efter det- continue with the studying

likes

hallonsoda kuddar fluffiga täcken klarblå himmel doften av nybakat choklad fula skratt katter synnerligen kattungar röda läppar högmidjade byxor bruna ögon lockar måsskri vatten att cykla drömfångare solglasögon skjortor mat tjejfilmer blommiga tapeter cheesecake musik som är väldigt avskalad eller akustisk böcker min beigerosa emmafåtölj klockor körsbärsblom jordgubbar nytvättade lakan månljus gå barfota gräs


Mitt allra första blogginlägg

Mitt allra första blogginlägg i min typ allra första blogg. Läskigt egentligen, när man väl tryckt på "Spara & publicera" så är det ute där föralltid. But here goes:
BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: Alltså ja, jag tror inte jag är fåfäng, jag tittar ibland bara för att göra en ful grimas till mig själv
Gnälla: Ibland mer, ibland mindre
Skrika: När jag känner för det
Sova: Har sovit ungefär 10 timmar (!) varje natt nu på lovet, i skolan så brukar det ligga vid 6
Ha ångest: när jag har mycket prov och läxor och för lite tid
Skada dig själv med flit: det har hänt, alltså jag har inte cuttat mig eller så, bara ganska konstiga saker
Ta mediciner du inte borde ta: nej, bara mina migräntabletter, fast har överkonsumerat dem!! (=farligt)
Vilja dö: naah, inte på riktigt
Drömma mardrömmar: det går i perioder
Ta droger: nope
Försöka vara annorlunda: ibland, jag gillar inte konceptet att försöka beté sig på ett sätt och klä sig på ett sätt
Klä dig i svart: frågan är väl om jag inte brukar klä mig i svart
Gå till kyrkan: innan jag konfirmerade mig besöktes den varje måndag! Fast annars- inte så ofta
Gå i skolan: jo men försöker väl
Röka: har aldrig ens testat
Ljuga: nej
Hata folk: nej
Lita på folk: oftast

VEM:

Saknar du: ibland min gamla klass, Jesper och om jag inte varit med Amanda på några dagar
Vill du döda: hip hopen. Hahaaaaa. Och kanske denna extrema slappheten bland många ungdomar nuförtiden. Nej men, några extrema diktatorer, mördare, våldtäktsmän osv
Rörde dig sist: min söta lilla katt med Håkan-skägg <3
Vill du slå: några, hehe
Skrek du på sist: någon i min familj
Vill du vara som: Liz i My life as Liz. Hahaha, nej jag vet inte, hon är lite cool av sig, bränner gamla foton för att gå vidare, spela golf med barbiehuvuden och är allmänt nördig. Alltså jag vet inte, jag har nog inte någon förebild
Sårade dig sist: jag blir inte sårad så lätt, så kan faktiskt inte komma ihåg
Vill du bli galet full med: Tomas di Leva
Fick du sms från senast: Axel Klingstedt, han och jag hade en konversation om namnet Scott var amerikanskt eller brittiskt, så han letade upp en bild på en kille som skulle kunna heta Scott, men han såg lite mexikansk ut, så han fick istället heta Pedro 

HAR DU:

För många vänner: det var den dummaste frågan jag har hört
Förföljelsemani: haha, Amanda och jag följde efter Pauline efter skolan en dag, men den jäveln kom undan på en cykel!
Tvångstankar: att äta choklad, men det kanske bara är ett beroende?
Någon annan psykisk sjukdom: ibland undrar jag faktiskt
Någon fysisk sjukdom: nej
Någon skada: glömmer hela tiden bort att jag har EXTREM träningsverk, så varje gång jag reser mig så gör det väldigt ont! Jag går som min farmor och håller i mig i väggarna
Färgat håret: har blonderat, gjort slingor och tonat mörkt
Brutit några ben: aldrig, faktiskt
Några piercings: 1 i ena örat och 2 i andra
Egen dator: ja
Bra självförtroende: Helt okej
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Dumpat någon: ja
Lämnat landet: ja
Tuttat eld på nått: hihi ja
Gjort något olagligt: hihi maybe baby

HUR:

Går du: när jag är ensam så går jag en aning buttert, när jag är glad så småler jag och när jag är suuuuperglad så skuttar jag. Typ
Svarar du i telefonen-hemtelefonen: "Hej, det är Linda?" Lite tråkigt egentligen, borde komma på något nytt
Fördriver du tiden: läser böcker, gör något på datorn, tittar på tv, spelar pianoläxa
Tjänar du pengar: Eh... Går och frågar mina föräldrar snällt?
Ofta diskar du: ungefär aldrig
Ofta städar du: det beror på hur mycket tid jag har, under stressiga veckor så ser mitt rum ut som ett hav av kläder, noter, läxor osv, och när jag har tid så är det väldigt städat, som nu!
Många stör du dig på: det är nog ganska många!
Ofta träffar du din familj: typ varje dag

Och så var det slut. Bara så där.

2011-01-06


"The idea of waiting for something makes it more exiting"

RSS 2.0