bara en vanlig tisdag

Orkar inte skriva ett sammanhängande eller välgenomtänkt inlägg, ville mest bara skriva att jag lever (varför skriver alla bloggare så? Tror folk att man har gått bort efter dagar utan inlägg? Men nu skrev jag det, så aja) och mår toppen! Om jag skulle vara en business cycle, så är jag definitivt i recovery phase, ganska nära en boom! (IB economics, and yes, I will continue on referring to IB)

Men lov var det nyss, ja! Firad blev jag i dagarna tre, först med stora släkten, sedan fina gänget och sist på krogen! Jag tänker ofta att krogen är så överskattat, men färgglada drinkar och skratt satt fanimej inte fel!

För övrigt är jag dödligt sugen på sol, drinkar och somriga kläder, men tills dess skriver jag på diverse internals och annat som tydligen är viktigt för mitt slutbetyg (pfft), så är inte jättekreativ för tillfället! Puss å hej mina kära!

:*

Igår var helt fantastiskt! Huset var proppfyllt med släktingar och skratt och kvällen slutade i en annan proppfylld lägenhet med människor som jag inte träffat på länge. I slutet av kvällen kunde mina läppar liknas med Madame Bovarys i dödscenen, haha (åh, ib-skadad). Så idag lever jag på kvarlevorna från igår, vilket betyder smörgåstårta! NAMNAMNAM


RSS 2.0