oh, i'm alive and no one's gonna hurt me now

Hej från en otroligt tillfredsställd tjej. Heh, det där lät lite fel. Hursomhelst, jag njuter av det mesta just nu, livet är härligt med sol, behagligt läglig vårvärme och fågelkvitter och tralala. Har åkt lite inlines med brännande sol i ansiktet och åt nyss en jordgubbe som var lite lång som mitt finger. Eh, är det verkligen bara mars?

she bangs the drums


patetiska saker i våran värld

Twitter. Eller ja, egentligen människorna som twittrar. Vem fan tycker det är intressant att veta om man ska träna eller gå till skolan? Läste någras twitter idag och höll på att dö av garv. Alltså människan och dess behov av att låtsas vara känd...

torsdag

Efter tillräckligt med sömn inatt, en kort skoldag, minimalt med pluggande (dock inte minimalt med plugg) och supermumsig mat (pannkakor med vaniljglass, sylt, grädde och bär= fudging MMM) så känns livet lite lättare. Tittar förövrigt lite på Halv åtta hos mig samtidigt som jag skriver detta. Så himla supercharmigt program, någon som vill göra något liknande på riktigt?

Undrar en sak förresten, vad betyder 3-gubben [:3] för något? Den är för himla söt!

Snaort freitag!

glitter in my eyes



Lider lite av "too tired to be able to exist"-syndromet för tillfället. Det vill säga, ögonen korsas i trötthet och tankarna rörs sakta runt likt en seg smet i en bakmaskin. Något att se fram emot snart?

yep


saturday

Jag har haft en superfin lördag! Vi var några som var lite lagom svenska hemma hos Sof med tacos och Melodifestivalen (första sedda avsnittet för i år), och även om jag är en av dem som anser att Melodifestivalen är en folksjukdom så hade jag det ypperligt trevligt med sällskapet. Senare drog vi vidare till Ibbes takvåning och drack vin, dansade och njöt av utsikten. Nöjda gick vi hem till Sofie i natten. Nattpromenader är typ något av det bästa som finns.

Och idag har jag gått en långpromenad och bättrat på fräknarna i solen. Vår!

sånt som får mig att gråta


"we all going to die. the goal isn't to live forever, the goal is to create something that will"













2012-03-04

Det bästa sättet att tillbringa sin söndag på är att bruncha i solen med sina två bästa vänner, bättra på fräknarna och prata strunt. Mm så behagligt

stolz

Har haft en gosemysig (som Sof hade sagt, en liten blinkie till dig!) kväll med Elin på Ungdomens hus. Nej, jag tillhör inte den skaran av Eskilstuna med svart eller färgglatt hår som dansar loss till skrikmusik. Faktum var att vi skulle heja loss på Douglaz, ett nybildat dansband. Ja, alltså helt seriöst var det förstås inte, men hela publiken garvade verkligen brallorna av sig åt sex pojkar i matchande turkosa skjortor som vickar höfterna i takt med Leende guldbruna ögon, hehe. Tyvärr gick inte mina älsklingar vidare, men glädjs åt sköna SAQWERTY som alltid har ett så härligt scenframträdande. Är så stolt över mina ensemblekompanjoner (som spelar i banden), ska pussa lite på dem imorgon!

RSS 2.0