klt klt PHAOW

jomen det här med att plugga......... det är så jääävla överskattat assååååhh

en ficka fylld av uttorkade blommor












jag. blir. galen.

Hatar verkligen HATAR när fysiken är fullkomligt jävla ologisk!!!!!!


Vad jag önskar mig till min födelsedag

En stor picknick med alla jag gillar och massor av mat
Gamla/antika saker som luktar gammeldags
Blommor
En spotifylista med låtar jag gillar/låtar som handlar om mig
Kort/bilder
Skivor med äldre musik

 


because











nyligen lyssnade låtar


If you could read your mind - Clinic

The world at large - Mumfords & sons

Farewell andromeda - John Denver

Dancing in the dark - Bruce Springsteen

Wake up my love - Billie the vision and the dancers

Everyone - Van Morrison


leaving on a jet plane

Känner för att göra något galet och knäppt men mitt imunförsvar säger ifrån; min hals är så skrovlig att det låter som att jag har rökt hela mitt liv. Så istället pluggar jag, tittar på amerikanska serier, försöker planera min sommar och lyssnar på John Denver, Bruce Springsteen och Clinic.








come into our room





Mina vackra flickor! Jag vill åka till Irland med er

ut och plugga i solen


all the things that you adore and all the things that you adore all the things that you adored and careful of what you adore

Jag rekommenderar alla att göra en spotifylista av låtar med sitt namn, det är så härligt när det låter som om de sjunger för en!

jag börjar bli sjuk

opifdioazjfåedfjxkäeofkfdölvnaöeq390f8hioresdökdaoprfi

farewell andromeda

Funderar på om jag är allergisk mot jordnötter, min hals blir konstig varje gång jag äter det. Fortsätter äta min snickers och ser vad som händer


glory days

Pawel kom in på Sheffield (!!!!!!!!!!!!!!) men är så pluggtrött att han inte har orken att hoppa runt och skutta av lycka. Ibland undrar jag vad ib gör med folk

home

Hemkommen ifrån gröna parker, knasiga dialekter, kindpussar, chokladmat och vår

nej är ännu inte klar

Men skitsamma! Imorgon flyger jag till våren och hamnar i Stuttgart! Har lite blandade känslor och tankar typ peppad/vill kunna prata tyska lätt/utmattad/ej klar med packningen+uppsatsen/kommer sakna mina gullegrisar etc etc

BYE PEOPLE

anywhere but there



snart

nu ska jag lyssna på billie the vision tills jag dör

phaow phaow


sommersprosse









plugga var det ja

just a few days left

Mina dagar består av plugg och jag dör lite, men försöker få mycket färdigt innan Tyskland. Annars så har jag blivit några snäpp blondare och det är typ vår ute.


last look

Jag firade att jag skrivit två sidor genom att ge mig ut och springa för första gången det här året! Det jag inte tänkte på var att det blir mörkt vid sex-tiden och jag vet inte var det var, men jag kände mig paranoid på något sätt när jag sprang. Just det är lite läskigt med att bo avlägset, om något skulle hända så spelar det inte så stor roll om jag skriker eftersom ingen kan höra mig. Så när en bil med starka lysen kom körandes bakom mig blev jag skrämd från vettet.

Återgår till att skriva uppsatsen, tjohooo

shoot

Konflikten i Darfur ger mig huvudvärk


"didn't you read lord of the rings in high school?" "no, i had sex in high school."











Igår gick jag på en ypperligt trevlig promenad med en ypperligt trevlig person.  Idag ser det värre ut, jag har sagt till mamma att om hon ser mig sitta framför tv:n måste hon slå mig, jag måste på allvar komma igång med min civics essay

don't sit under the apple tree

Nu ska jag ut och plugga i solen


2011-03-12

Större delen av kvällen tillbringades i matkoma hos Amanda, fika efter skolan, tacos, efterrätt och godis.... Blir hungrig bara jag tänker på det, hehehe.

Idag är jag på väldigt gott humör, lyssnar på Glen Millers In the mood och blickar ut genom fönstret. MOLNFRI HIMMEL


10th


Den här killen på bilden ser lite miserable ut, men det tvivlar jag på att han är för det är nämligen hans födelsedag idag! Grattis käraste Axel <3

adventure

Att Pauline är den mest mystiske läraren någonsin är det väl omöjligt att ha gått miste om. Nyfiken har man alltid varit på hennes liv utanför skolan och idag fick vi tillfälle att upptäcka det. Efter skolan såg Amanda och jag henne gå iväg med snabba steg (den kvinnan är SNABB!) och vi bestämde oss för att följa efter henne. Vi lyckades hålla oss på ett bra avstånd och förföljde henne i ungefär 45 minuter tills hon försvann ur våran syn. Efter det är det lite svårt att veta vad som hände, men en bil åkte förbi oss där Amanda sägs ha sett Pauline som tittade förvånat på oss. Eller så var det någon annan som förvånat tittade på två flickor som hukade sig på grund av tunga skolväskor och den ena bar en sjal runt huvudet och den andra solgasögon trots att det var molnigt. Men om det var Pauline får vi nog aldrig veta.

Under den långa vägen sa Amanda: Linda, det är nog bara du och jag som skulle göra en sån här sak. Och hon har så rätt.

hehehehe 8)


whoop whoop

Småbrända kinder, ännu mer fräknar och ömma muskler blev resultatet från Romme. Det var mycket kul. (Ärligt, vet inte vad jag ska skriva, svenskainsändaren sög ut min kreativitet)



Denna mobilbild får avsluta detta överintressanta inlägg, norsken på sin rätta plats (det vill säga liggandes innan backen ens har börjat, haha)


metric lips


Har haft urtråkiga stämmor i evigheter men nu blev det en ändring på det! Denna låt ska jag framföra på marimba tillsammans med ensemble

2011-03-08

Idag slog både Amandas och min högsta önskan in- Amanda fick en semla i ansiktet och jag fick Amanda med grädde. Ahh, livet leker

åh jag orkar inte vet inte hur jag ska börja på civicsen och har spelat metric lips på min lilla xylofon och nu lyssnar jag på håkan hellströms konsertlista från i höstas och nu spelas jag har varit i alla städer och den är fullkomligt genial särskilt orkesterversionen

monday







pluggelipluggpuss

we're alive and no one's gonna hurt us now


Intern lördagshumor- de hade gjort ett fel i gårdagens korsord

Oftast (läs: alltid) när jag är med Amanda slutar det med att hon tar fram sylten... And damn, that girl is not afraid to use it!

Frukost utomhus med my biatch Imer, bättrade på fräknarna, åkte hem till farmor och farfar och njöt ännu mer och när jag kom hem däckade jag i soffan efter endast fyra timmars sömn inatt. Nu "pluggar" jag.

20th



Jag har upptäckt en ny sysselsättning i mitt liv- bli indragen i duschen och duscha med kläderna på (tack Emil och Jacob). Efter denna lilla "incident" gick vi till American Pizza för att fira fina Valerijas tjugonde födelsedag! Oerhört mysigt och idag har jag spelat för småknattar tillsammans med min slagverksensemble. 

crochet


Typ lite så här vill jag se ut i vår:

en trenchcoat vill jag äga

en hatt

ett par prickiga shorts

och frågan är ju... ljusare slingor...

...eller helt enkelt byta hårfärg?


Något blommigt plagg

bohemiskt

blus

sailor

red lips (ofc)


anchor








kjjjjhgl

Nästan fyra timmar av mitt liv tillbringades i en gummiluktande gympasal tillsammans med några som bara kan beskrivas som galet knäppa, några från min klass och några från parallellklassen. Jag börjar på allvar gilla dem!

Och helt plötsligt var det inte lika lätt att välja var jag vill tillbringa mitt nästa år....


hyperaktivt trött

fb-chattar med brittisktalande pollacken och blev akut sugen på smörgåstårta

utkast

Åhh, jag blir så trött när facebook blir alldeles segt pga av Pre-IB studygroup (oh, så coola vi är) och dessutom kan jag inte heller kommentera sakerna??

Anways, när jag läser igenom sakerna jag missat så har jag några konstateranden: min klass är fullkomligt knäpp på alla vis, Emil är en omänsklig utomjording som utan att anstränga sig kan håva in ett mvg i vad som helst och trots att jag sa att jag inte ville att Imer skulle komma in på UWC så är jag så ledsen för hennes skull att jag skulle kunna gråta

htc

Nu äntligen har jag förstått trixet med min mobil, så här är lite (väldigt blandade bilder):


Håkan i höstas med Fannie

Ett stycke brudar

Min shackrutiga katt

En dag låg det massa peruker och utklädningskläder i klassrummet och vi blev som barn direkt! Amanda ser ut som en herde, Emma ett troll och Lea som någon funkig discobrutta!
 
En säck med Doc martens

Och den här.... Ja, Amanda med en ananas på huvudet, detta minns jag inte var det är ifrån?? (Amanda, fill me in!)

Och denna bild är ganska tagen ganska nyligen


pheeeeuw



Music - John Miles
October - U2
I wish - Stevie Wonder
Suit yourself - Shout out louds
Shiny happy people - REM
You're the voice - John Farnham
Mother and child reunion - Paul Simon
Heart of glass - Blondie

davy jones

Mina skrattmuskler är alldeles ömma för tillfället, detta sker ungefär varje tisdag vid denna tidpunkt. Orsaken är min slagverksensemble som är så underbar på alla sätt, det är fantastiskt att ha en grupp som gör att jag skrattar nästan konstant under våran speltimme som resulterar i kramp i kinderna och magen.

Detta gör mig så mycket mer peppad att plugga vilket jag måste göra nu (biologiprov imorgon) och jag måste äta (dör snart) Cheers!

RSS 2.0