Kände mig manad att lägga upp den här- grattis Johannes!


WTF JUICE

Ni vet magdrycksreklamen? ("Ge mig juicen!", "Jag ser ingen juice...", "Det är en magdryck.") Tänk personen som står bakom idén, som fick stå framför produktionsteamet och faktiskt övertyga dem om detta? Jag gissar på att många var sjuka och frånvarande den dagen och de enda som medverkade var en ung ja-sägare som gör allt för att få behålla jobbet och någon som var extremt bakis och som endast var närvarande fysiskt. Jag menar, de flesta företagen som har råd att göra reklam som kommer att visas i tv har en ganska generös budget. Tänk fyrverkier, explosioner och bilkrascher, typ:
 
 
Därför gör det nästan ont i mig att se en så händelselös och stillstående reklam som den förstnämnda. Eftersom jag tvingas se reklam flera gånger under ett program, snälla låt det bli roligare än så här.
 

cypern

 
 
Här kan man tro att jag ligger och dricker poolvattnet, men det är bara lite Blue Lagoon! 
 
Utanför stället där draget var. Poledancing med ryska bögen, vi spoted SvampBob och en jäkla massa drinkar på så få personer.

på tal om hanson


Haha 90-talet när det är som bäst?

en liten lista som jag gjorde för ett tag sedan

1. Om du var en av karaktärerna i Vänner, vem skulle du då vara?
Jag kan se en liten del av mig själv i alla dem, i Monicas besatta beteende, Ross tråkiga föreläsningar, Rachels ytliga moments osv. Men personen jag känner igen mig själv mest i är definitivt Chandler. Hans sarkasm är verkligen i stil med min och dessutom, hans tafatta skämt till människor som absolut inte uppskattar det. Jag känner igen det så väl.

2. Vilken parfym använder du?
D&G L’Impératrice (ja, fick ta fram den för att kolla) som jag fick av finaste Amandsie på min födelsedag. Så nu kan ni gå till affären och lukta på den för att känna min doft!

3. Vilken är din favoritbok?
Ohhh, difficult one! Som Harry Potter-älskare så blev jag alldeles hänförd av den första boken som förde mig in till magiken. Men den sista är så fruktansvärt spännande och sorglig. Åh, vad svårt. Sjuka böcker är annat som jag gillar. Typ Hypnotisören! Läs och förskräcks. Om ni letar efter böcker som resulterar i mardrömmar för resten av era liv, så ska ni läsa Depression av Stephen King. Eller egentligen vad som helst skrivet av honom.

4. Vad spenderar du helst en ledig dag med?
Jag börjar med en sovmorgon, men inte alltför länge. Sedan världens största frukost med allt man kan tänka sig, typ smoothie, frukt, juice, müsli, mackor och massvis med pålägg. Sedan vill jag tillbringa resten av dagen i vännernas tecken. Göra spontana saker, ha picknick i parken, luncha/ äta middag i timmar (intressant att jag endast räknade upp olika måltider haha). Sedan får kvällen gärna avslutas med drinkar och dans.

5. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Lindox, den hungriga halvkvinnan, är du i vaket tillstånd?" Haha Sofie

6. Vad skrämde dig om natten som barn?
Greven i Mysteriet på Greveholm.



7. Hur många kuddar har du i sängen?
3

8. Vilken är din favoritefterrätt? 
Den här frågan är ju bara taskig. Jag tänker tolkar den som ”vilka är dina favoritefterrätter?” Cheesecake i vilken smak som helst, allting som innehåller choklad och glass

9. Bästa tecknade film:
Shrek den tredje. Kommer alltid att vara det!

FEM DÅLIGA VANOR?
1. När jag är ledig och uttråkad och jag styr stegen mot kylskåpet
2. Under awkward situationer så gör jag dem mer awkward med flit
3. Råkar ibland säga för mycket, eller pratar utan att tänka innan
4. Att dansa offentligt
5. Att skratta så mycket att jag inte längre kan andas


götttttt

Jag har träningsvärk i vaderna och efter en "liten" tupplur så är min röst så totalpajad att jag låter som en blanding mellan en livstidsrökare och ja, en extremt gammal man. 

I alla fall. Det var så himla bra, förstår varför min röst är så sönderanvänd när jag har skrikit och skrattat tills det nästan känts som att det inte finns kvar luft för att andas längre. Alltså lyckan är ganska så total, går runt och småmyser och bortser från det faktumet att jag ser och låter förjävligt.



Oj, glömde jag nämna att Mumford and Sons kommer till P&L? Och att alla med Hultsfred-armbandet går in gratis?


my friends are in the bathroom getting higher than the empire state

Sofie beskriver tillvaron för tillfället ganska bra: http://sciencebag.devote.se/blogs/20190173/euuuuufoooooriiiiii.htm#WriteComment (Sofie beskriver alltid vad jag känner så himla bra haha) HULTSFRED HULTSFRED HULTSFRED! Jag längtar ihjäl mig till lera, svett och och sönderskriken hals

Under varje sommarlov så når jag alltid en period när jag inser att jag verkligen har ett helt sommarlov framför mig, och blir alldeles rastlös ut i fingerspetsarna. Detta år inföll det väldigt tidigt- tre dagar in på sommarlovet och jag kände mig förjäkla uttråkad. Så jag bestämde mig för att göra något med den tomma väggen (har inte en enda tom vägg eller yta på mitt rum, helt sjukt! (rörigt rum=rörig människa?)) och snickrade ihop någon typ av inspirations-historia-time-line-hörna av något slag. Måste göra lite revision innan jag börjar markera ut årtal och krig, men än så länge ser det ut så här:

Och ja, den vackra flickan i rosa till höger är Amandsie!

Förutom att tillverka detta vackra konstverk så har jag promenerat med Amanda idag, tog farväl av henne för ett par dagar framöver; hon ska till Italien och jag till Hultsfred. Alltid sorgligt att vara utan henne i ett par dagar, helst av allt borde vi vara tillsammans 24 timmar om dygnet. Som i Cypern, gick knappt på toa ensam haha.


PS. Sofie och jag ska lära alla på Hultsfred replikerna i Harry Potter och den hårige krukmakaren
PS2. Min framtida son ska heta Snape
PS3. Varför är somliga av det motsatta könet så fruktansvärt korkade att de inte förstår något så uppenbart? Det gör ont i hjärta och själ.

lör


Vad jag håller på med...? Ehhhhh, ja ni, den som visste det. Ignorera min extremt stökiga garderob i bakgrunden, drar alltid ut allting för att hitta ett plagg, för att sedan försöka trycka tillbaka allt igen...

Sommaren börjar så bra, hade en störtskön kväll i en kokande lägenhet. Idag fortsätter festen för studenterna!

sommarlov




Sommarlovet 2012, känn ingen press men jag har ställt mig in på att det ska bli det bästa sommarlovet hittills.

only by the night

Vem hade kunnat tro att sånt här skulle vara frustrerande? Varenda tangent som trycks ned under fingertopparna, vartenda ord som läses tyst i huvudet för att sedan resultera i, ingenting. En rymd bestående utav ingenting. En skrämmande tanke.



I freakin hate the bastard who invented internet.

life isn't measured by the number of breaths we take. but by the moments that take our breath away








2012-06-03

Låten som bäst sammanfattar resan:


För tillfället känns det som om att jag kommer ha ett överskott av energi för resten av mitt liv.

RSS 2.0