ahh

Jag kommer aldrig förstå hur folk kan ogilla att läsa, det är ju så underbart!! Nu ska jag krypa upp i sängen med Tusen strålande solar som vi fått på civicsen, verkar väldigt bra och allt känns lättläst efter Hard times, nighty

watching the accident

give me a minute before you cry on my shoulder

photoshoot med sofie








lol







kryssning

Igår kväll drog Amanda och jag hem till Axel för att ha filmkväll. Kräftor blandat med chips var en bra kombo men slutade i en störd serbisk film som gjorde att jag ville skjuta mig själv. Det var den sjukaste film jag har sett och så fort jag tänker på den nu så vill jag bara ta en häftapparat och slå mig själv i huvudet. Usch och blä.

Just nu sitter jag och lägger in Thin Lizzy, Muse och ACDC på mp3:n för snart ska jag åka buss två gånger sen ska jag på kryssning! Brb on lördag

btw, hahaha


vet ej varför jag envisas med att lägga upp vår/sommarbilder








Nu är Therese här så nu ska jag leka med henne, hej dååååååå

a rush of blood to the head

Blev inspirerad av Mr. Klingsteadts amerikanska pancakes igår och bestämde mig för att göra det med min lillebror tillsammans med amerikansk sirap, det var typ väldigt gott. Jag distraherar mig själv genom att äta, åka skidor och titta på tv istället för att plugga. Att öppna biologiboken har aldrig varit svårare...

it's a small crime and i got no excuse, is that alright with you?

 





Sista bilden föreställer min olagligt snygga classmate. Insane!


status

Jag hickar sönder mina lungor. Aj

sicker than your average


Min lilla kissemiss från imorse som för övrigt sitter bredvid mig och intresserat följer vad jag gör på datorn

Grillningen med släkten var väldigt mysig och ett stort plus var det helt jäkla fantastiska vädret! Jag njuter för fullt av lovet och ska snart fika med bästaste Axel, see ya!

This is for you, Chuch Bass-lovers, let me present, the REAL Charles Bartholomew!!



mohahahaha


8)

Igår nattfikade jag på First class med Amanda och Axel och innan det var vi på en nattpromenad med Gustav och jag nära på frös tårna av mig. Trots att det är galet kallt ut så var det ändå mysigt att träffa pojkarna eftersom jag inte ofta träffar dem.

Snart ska jag plugga lite grann och sedan åka till min mormor och morfar och grilla, jag är så väldigt sugen på kött! So looong

drama queen

Saker jag stör mig på:
-När man håller på att dö och inte har någon alvedon hemma
-När folk lägger ut så kallade "roliga" citat någon sagt på facebook utan att det är ett dugg roligt
-När människor på looklet blir "heartade" fastän deras looker är grymt fula
-När man är hungrig och det inte är någon hemma som kan laga mat åt en och man är för lat för att laga mat själv
-Att vi måste åka skridskor på idrotten imorgon, och då tänker man direkt "hallå, skridskor är inte ens en riktig sport"

Obs, var medvetna om att min ironi är ibland väldigt svår att tyda så tro inte att jag är sur, detta var bara ett ganska så random inlägg, hihi


mjao

resultatet i att ha vaknat alldeles för tidigt varje morgon of no reason, snart tar jag med mig min kissemiss till sängen och så ska jag läsa hard times, g'night

mellis

Ahh, har börjat vråldigga mellis igen, det är ett så grymt underskattat mål! Typ cornflakes, vaniljyogurt, hemmagjort bröd med skinka, hallon och frukt..... MM MM MM!

Idag är jag väldigt glad, bl a för att jag fick mvg på civics redovisningen, skönt att äntligen få lite betalt när man slitit, vilken tyvärr inte händer så ofta på ib. Och jag är glad att jag träffade Axel idag, det var länge sen och man blir så glad när man ser honom, typ världens kramgoaste person! Och idag gjorde jag mitt sista prov innan lovet, tjoho! Detta väger nästan upp min ilska över folk som borde svara på mejl, särskilt viktiga mejl som kan avgöra ens framtid......!

just can't get enough- depeche mode

Låten har absolut ingenting med Alla hjärtans dag att göra, bra låt bara! Myser med min gosiga katt samtidigt som jag äter geléhjärtan och pluggar inför svenska-provet imorgon. Helt okej sätt enligt mig att tillbringa Alla hjärtans dag på!

awesome thursday

Nu är det bestämt (eller i alla fall enligt Emma, mig och utbytesstudenten) att jag ska till Tyskland 16 mars! Det lyste upp lite och värmde efter blöta fötter efter mina kängor är trasiga (neeej, inte mina rebellkängor) och gav mig en riktig smisk i baken till att plugga som fan (not). Vad har jag lyckats åstadkomma för pluggande ikväll? Svaret är ungefär nada.

Dadada, suck on that IB course, in your FACE!!

tuesday

Jag orkar inte plugga, har ingen energi eller ork. Beror väl förmodligen på att jag inte ätit sen lunch, eller ätit och ätit, jag pratade mest. Jag pratar väldigt mycket har jag märkt. Särskilt om ointressanta och väldigt korkade saker som jag inte tänker på hur dumt det låter förrän jag ser Jacob mittemot mig hålla sig för skratt. Och så säger jag väldigt mycket fel, typ vid matbordet idag när jag sa “bolero” istället för “laboro”. Haha, det lät så likt I mitt huvud.

Är väldigt sugen på mintchoklad och kött. Kanske inte tillsammans, men först choklad, sen en stor stek med klyftpotatis och någon ruggigt god sallad och tzatsiki. Och sen glass, alltid glass. Mmmmmm

Lyssnar förresten på Elton John för tillfället. Jag är besatt. Lyssna på First episod at hienton om ni vill ha något fint för örat eller Border song när ni behöver bli peppade. Over and out


kitten



Att byta språk på fb från svenska till english pirate kan vara något av det bästa jag gjort! Typ istället för gilla-be eyein' this with pleasure och logga ut-abandon ship. Helt plötsligt blev facebook så mycket roligare!

Annars då? Efter att varit frånvarande från skolan en hel vecka så ligger jag lite efter, just nu vankas det matteplugg och sen någon töntig amerikansk tjejfilm!

sitter här och käkar frukost

Något toppenbra måste ju hända mig snart, har drömt mardrömmar varenda natt i flera veckor nu!! I natt var det lite andar som jag har börjat bli väldigt rädd för på senaste tiden, kommer dock inte ihåg så mycket, men jag satt med mamma och lillebrodern i våran gamla soffa (bortslängd) i vardagsrummet på nedervåningen. Jag tror jag hade sett något svart skymta förbi i ögonvrån när jag var i köket, så jag gick och satte mig bredvid mamma och berättade. Hon typ skrattade och hånade andarna och precis då hördes världens duns utanför.

Vad löjligt det här låter just nu, men vaknade i alla fall upp efter det med ett snabbt bultande hjärta. Jag kan intyga er att det faktiskt var väldigt läskigt. Plus att jag höll på att dö lite när min julstjärnas skugga (ja, jag borde väl ta ner den) såg ut som hand när den reflekterades mot väggen.

Jag vågar inte gå till skolan idag, är väldigt smittvänlig, har redan smittat både min bror och syster. Eller så går jag med en varningstshirt så att alla får hålla sig på avstånd. Det är ju ett alternativ.



Någon i IBP1A [Har vi läxa i kemi, biologi och fysik?]


wednesday

Update: åt nyss pasta med köttfärssås och jag kände ingen smak alls. This sucks

no one ever said it would be this hard

Fortfarande sjuk. Man tycker ju att det borde ha blivit bättre om vilat i två dagar, men istället har det blivit värre. Att sova är svårt eftersom halsen är rosslig (?) och näsan tilltäppt. Äsch, så synd är det inte om mig, nu har jag tid att plugga och göra saker som jag annars inte hinner göra, typ titta på halvbra program på tv, spela the Sims och socialisera mig på looklet.

Det är så härligt att titta igenom gamla bildarkiv (fast dessa är inte så gamla), hittade bilder från i höstas som jag tänkte visa er, har annars inte så mycket annat att bjuda på förutom en pyjamas och rinnande näsa.


RSS 2.0