00:00

Jag är lite överpigg men skulle behöva sova lite, för om två och en halv timme måste jag upp. Fast det är ingenting att vara ledsen över, för då ska jag åka och hämta Amanda och tillsammans bege oss mot Cypern!!!! Är sjukligt taggad, vill gärna överanvända utropstecken som ni kanske förstår he he he.

Och alldeles nyss gav Sverige Cypern en 12:a hahaha tror ödet försöker säga mig något

Hörs på torsdag, pusselipuss!


kvav torsdag

Varför jag inte bloggat på så lång tid är för att jag drabbats av en plötslig offentlighetsskräck. Allt jag skriver kan läsas av precis vem som helst och det skrämmer mig lite. Inte för att jag skriver särskilt privata saker, men det känns ändå inte rätt. Men något ni inte vet är att jag har två bloggar till (haha), varav en har lästs av två personer och en inte har lästs av någon, förutom mig själv. Kan ni tänka er vad mycket smaskigheter de innehåller??? Och sök inte sönder, ni kommer aldrig hitta dem, he he.

Måste bara berätta att jag fick hem gamla böcker idag. Ni vet när de är så gamla så att sidorna gulnar och de har en speciell lukter som bara gamla böcker har? Helt fantastiskt, en av mina favoritdofter. När jag sitter i mitt drömhus senare i livet så måste det innehålla ett gammeldags bibliotek där jag alltid kommer att hitta nya böcker, gömda bakom gamla.

Ikväll blir det en blanding av historiaskrivande och Inglourious Basterds-tittande. Har sett början av den väldigt många gånger och vill alltid se hela, men lyckas alltid somna för att den har gått så sent. Men idag är dagen!

PS. Längtar sönder inför söndag... Åhh det kommer bli så braaaa

2012-05-23

Idag har det varit årets varmaste dag hittills. Det märktes något fruktansvärt ute vid solplatsen på skolgården och i en kokhet buss. Så finns det något skönare än att klä av sig till bikini, hoppa in i en bil med en iskall cider och Van Morrison i öronen, påväg mot årets första dopp? Tror inte det.




Btw, I'm back bitches.


sveriges i särklass snyggaste modell






helgen som varit

Har haft den mysigaste helgen i mannaminne. Fredag eftermiddag tillbringades på stan efter att ett oväntat shoppingsug hade huggit in. Provade kläder och åt päroncheesecake med Amanda och Johannes. I lördags var jag i Västerås hela dagen med ensemblen och spelade lite. Kom hem efter tio med ömmande magmuskler och hals- ni vet när man skrattat så mycket att man känner sig alldeles mör efteråt? Tänk det, fast efter en hel dag. Idag åkte jag in till en stund för att planera ett grupprojekt med fina människor. Så härlig helg, blir så glad. Och taggar sönder lite inför Hultsfred. Åhhh


tis

Ett urval av mina grupper från facebook:
IB class of 2013
IB a filmmaker
International Baccalaureate
IB History
IB2A Study group
Group 4 project, group 3! IN IT TO WIN IT


Haha mitt liv genomsyras verkligen av pluggandan! Var lite skoltrött för ett tag sedan, men det sköljdes av mig lika lätt som vatten. Har i princip inga lugna stunder de kommande veckorna, ALLT ska tydligen hinnas med då! Att klona mig hade aldrig passat så bra som nu, men om det är något jag inte gör så är det att klaga. Stormtrivs verkligen! Jag vet, jag är inte normal





(Det visste ni väl ändå redan?)


(Vad fint att ni fortfarande kikar in här trots att jag aldrig uppdaterar, puss)


RSS 2.0